Lease

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.


Вы здесь » Lease » Тестовый форум » Тактичний одяг


Тактичний одяг

Сообщений 1 страница 7 из 7

1

Підкажіть де продається якісний тактичний одяг?

0

2

Дивлячись що саме Ви шукаєте. Досить гарний вибір тактичних речей у магазині Вікінг, в їх каталозі є ось така куртка з флісу https://wiking.ua/catalog/sweaters/ Також є  продажу штани, футболки, светри, сорочки, шорти та багато іншого. Пошук необхідних товарів на сайті простий та зручний, Ви зможете самостійно підібрати все що потрібно.
https://wiking.ua/upload/resize_cache/iblock/17e/223_180_1/17e9d4898aeb5d4b9a80197527086d54.jpg

0

3

А мне нужна спецодежда для работника дснс

0

4

Смотрели такие товары в магазине killa? Там много подобных вещей можно купить. Кстати, спецодежду тоже можно у них найти. Смотрите, вот купить штаны дснс https://killa.com.ua/katalog/forma-dsns/shtanyi-dsns/ свободно можно прямо в онлайне. Правильно только размер выбирайте , чтобы потом не делать возврат или замену - это лишние траты.

0

5

Спасибо за советы.

0

6

А на кожен день такий одяг теж можна обирати чи ні? Що скажете?

0

7

Я розумію, що ви хочете мати стильні і комфортні чоловічі джинси. Якщо ви хочете, щоб ваш гардероб був стильним та сучасним, вам потрібно купувати брендові чоловічі джинси на https://www.wem.ua/product-category/men/m_jeans/ . У них є безліч вибір - можна вибрати ті, що вам сподобаються. Вони виготовлені з якісного матеріалу, що забезпечує їх зносостійкість та зручну посадку. Заходьте на сайт та замовляйте брендові чоловічі джинси, які будуть зручні і підійдуть до вашого стилю!

0


Вы здесь » Lease » Тестовый форум » Тактичний одяг


Создать форум © iboard.ws Видеочат kdovolalmi.cz